NetAccess


Du-te la cuprins

Supraveghere video

Oferta > Business

Solutii complete de supraveghere video

Sistem de supraveghere cu inregistrare pe suport digital (hard disc):

camere video color sau alb/negru de interior sau exterior
calculator cu placa de captura si soft special de supraveghere si inregistrare - sau video digital (DVR)
posibilitatea inregistrarii la detectarea miscarii, dupa un orar bine stabilit, sau 24 din 24
afisarea evenimentelor pe monitor

Sistem de supraveghere cu monitor TV:

camere video color sau alb/negru de interior sau exterior
monitor tv cu intrare audio/video
posibilitatea vizualizarii prin internet sau retea locala de calculatoare (LAN)

Prin inregistrarea imaginilor pe un suport digital cum ar fi HDD confera sistemelor digitale CCTV foarte multe avantaje: calitatea superioara a imaginii, vizualizarea cu usurinta a imaginilor si transmiterea lor la distanta - ceea ce se realizeaza mult mai greu cu un sistem clasic VCR.

Sistemul CCTV (Closed Circuit television televiziune cu circuit inchis) este distinat folosirii private, nu pentru difuzare publica. Supraveghere video este folosita in multe scopuri. Poate fi folosita pentru a urmari o dadaca sau un ingrijitor pentru persoanele in varsta. Ca angajator il puteti folosi pentru a supraveghea angajatii si pentru a monitoriza operatiunile zilnice.

Camerele CCTV Acestea sunt ochiul sistemelor de supraveghere, ele se monteaza atat in interior cat si in exterior, si sunt capabile sa capteze imagini video in miscare, adesea in conditii extreme ca lumina slaba si vreme rea. Ele pot fi cablate conventional la sistemul de supraveghere video ca o sursa video standard, sau mai nou vor fi alocate printr-un IP, actionand ca un dispozitiv de retea care poate fi accesat din alte parti ale sistemului de securitate (dupa telefoul mobil, de la orice alt calculator legat la o conectiune de internet, etc)

Sistemele digitale de CCTV ofera solutii de inalta performanta, acestea fiind ideale pentru supravegherea de: magazine mari si mici, hale, depozite, parcari, vile, locuinte (camera tip vizor), copii mici .

Inregistrarea se poate face:
- non-stop
- tip agenda cu program pe o saptamana
- la detectia miscarii in zona supravegheata


DVR - Acesta este un dispozitiv de inregistrare video digital, conceput pentru a captura si depozita imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Spre deosebire de unitatile de inregistrare analog, un DVR CCTV nu necesite consumabile costisitoare pentru a functiona. Modelele mai avansate vor include functii ca inregistrare programata, captura imagine fixa si inregistrare la detectarea miscarii.

Avantajele unui SISTEM DE CAMERE CCTV CONECTAT LA UN DVR (digital video recorder)

- Folosind un sistem CCTV puteti reduce drastic riscurile de a deveni o victima a infractionalitatii. Va poate proteja copilul, pe cei in varsta, locuinta sau afacerea permitandu-va sa vedeti ce se intampla fie in secret sau deschis. O - camera CCTV poate fi pozitionata aproape oriunde, in orice camera unde este suficienta lumina disponibila. Multe dintre modelele de camere de supraveghere sunt wireles si pot functiona cu baterii. De asemenea, sunt camere externe de zi/noapte pentru supravegherea exteriorului.
-
Un sistem de securitate cu inregistrare video digitala, poate fi folosit in concordanta cu un sistem CCTV. Spre deosebire de VCR(inregistrare video pe banda), DVR permite inregistrarea digitala de calitate inalta pentru multe ore. De asemenea, aveti posibilitatea sa-i setati timpul pentru inregistrare sau puteti alege inregistrare continua.

- Unele caracteristici unice pe care le-ati putea gasi la un sistem DVR includ, cautarea rapida dupa data, ora sau zi, inregistrarile mai multor camere, scrierea CD-urilor pentru rezerva, inregistrare la detectarea miscarii, control si vizualizare de la distanta si multe altele.
- Cu aceste elemente de ajutor pentru
supraveghere video, va puteti simti protejat si in siguranta in afacerea dvs.
- Pot fi folosite ca un
factor de descurajare pentru hoti sau ii pot prinde in fapt. Exista, de asemenea, alte produse extraordinare de securitate, pentru acces controlat in anumite zone, securitatea vehiculelor, securitatea computerelor si a Internetului si alte utilizari.
- Prin combinarea
tehnologiilor CCTV, camerele de supraveghere si unitatile DVR, este posibila construirea unui sistem robust de securitate care va furniza nivele inalte de securitate, chiar si in cele mai dificile medii.

- Prin incorporarea nivelurilor multiple de securitate este in intregime posibil sa va protejati bunurile de orice forma de risc al securitatii.
-
Camerele supraveghere video moderne sunt mici, discrete si usor de ascuns in cele mai obscure locatii, ceea ce inseamna ca daca intrusii observa si opresc parti din sistemul de securitate CCTV, este putin probabil ca va putea opri fiecare componenta a sistemului.

Prima pagina | Profilul | Oferta | Asistenta | Contact | Camera WEB | Download | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal